ОСТАННІ НОВИНИ

Яким областям України готуватись до терактів та нападів? Оновлена мапа

|

мапа

У Донецькій і Луганській областях фіксується стабільно напружена ситуація з високим рівнем загрози терактів і диверсій як силами ДРГ російсько-терористичних військ, проникаючих в тилові райони, так і проросійської агентури. Про це інформує координатор групи «Інформаційний спротив» у Фейсбуці.

Особлива активність у спробах проникнення терористів на неокуповану територію України фіксується на півночі Луганської області, дещо менша активність – на Донецькому напрямку. Ступінь загрози в обох регіонах залишається максимальним – 10 балів.

В Одеській області ступінь загрози залишається на рівні 8 балів. Відзначається активізація антиукраїнських сил, пов’язана зі зміною керівництва області. Залишається високою загроза «експорту тероризму» з окупованих територій Донбасу.

У Харківській області рівень загрози – 7 балів. На Харківщині відзначається посилення негативного «соціально-економічного чинника» (невдоволення населення підвищенням тарифів на послуги ЖКГ, критика приватизації і відсутності успіхів у боротьбі з корупцією з боку влади, негативний резонанс від затримок з виплат зарплат на держпідприємствах і т.д .), що може бути використано антиукраїнськими силами і спецслужбами РФ для дестабілізації ситуації.

У Дніпропетровській області рівень загрози – 5 балів. Існує можливість перекидання в регіон терористичних груп з території «ДНР».

У Запорізькій та Херсонській областях рівень загрози – 4 бали. У Херсонській області на ситуацію негативно впливає перекидання озброєнь і техніки Збройних Сил РФ на території окупованого Криму до адміністративного кордону області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *