ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів запрошують на конкурс, де можна виграти планшети

|

учні з планшетами

В Україні стартував новий шкільний конкурс «Єдина Україна», завдяки якому школа-переможець зможе отримати сучасне обладнання для інтерактивного класу. Для участі необхідно просто поділитися на сайті конкурсу фотографіями, що найкраще передають колорит та особливості регіону, інформує прес-служба ПриватБанку.

«Ми вже не перший рік проводимо такі конкурси серед українських шкіл, що дозволяють, з одного боку, зацікавити школярів і вчителів побільше розповідати про себе, свої досягнення та мрії всій Україні, а з іншого – внести наш вклад в оснащення шкіл найсучаснішим обладнанням. Цього року під час вибору ідеї конкурсу однозначно перемогла «Єдина Україна», я впевнена, що всім буде цікаво подивитися, як бачать ідентичність, історію та особливість краю самі школярі», – каже керівник ЮніорБанку Олена Ніхаєнко.

Для участі в конкурсі школам достатньо зареєструватися на сторінці конкурсу, опублікувати свої патріотичні фото, за які будуть голосувати інші учасники конкурсу. Також отримати додаткові бали можна за активну участь школи в освітніх програмах ЮніорБанку.

Переможцем конкурсу стане школа, що набере в конкурсі «Єдина Україна» більше всього балів за підсумками відкритого голосування. У цій школі встановлять обладнання інтерактивного класу (інтерактивна дошка ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, система керування класом Mythware, роутер, проектор, 15 планшетів ZnayPad). Школа, що посяде друге місце, отримає 10 планшетів ZnayPad для комп’ютерного класу.

Конкурс триватиме до 1 листопада 2015 року, а його організатором стала національна програма фінансової грамотності школярів ЮніорБанк.

Фото: procherk.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *