ОСТАННІ НОВИНИ

В ефірі Радіо «Львівська хвиля» - виключно діти

|

радіопузикиСьогодні, 2 червня, на радіо «Львівська хвиля» ефір ведуть виключно діти. Акція, яка вперше відбувалась в 2005 році на радіо «Львівська Хвиля», має назву «Радіопузики». З 7-ї ранку малеча у ролі ведучих програм, ді-джеїв та журналістів.

радіопузики 2Діти ведуть новини у прямому ефірі й беруть інтерв’ю, також у таких самих дітей, які, незважаючи на свій юний вік, уже встигли досягти перших успіхів у житті.

Всього в акції «Радіопузики» бере участь 52 малюків віком від 5 до 11 років. Протягом двох тижнів радіостанція «Львівська хвиля» проводила кастинги, і найталановитіших призначили на роль ведучих програм, новин, словом усіх проектів, що є в ефірі радіостанції щоденно.

Сьогодні, юні львів’яни розкажуть Львову що вони люблять, а чого ненавидять, що би вони змінили в цьому житті і чого йому бракує, як вони бачать Львів для себе. Словом, абсолютно дорослі проблеми звучать в ефірі «Львівської Хвиля» з уст дітей.

Усі «радіопузики» отримають на пам’ять від радіо «Львівська Хвиля» та улюблених партнерів проекту Магазину «Кераміка» та мережі аптек «DS», запис свого публічного виступу в ефірі і фотосесію з першого ефіру, пам’ятний диплом, футболки із логотипом «Львівської хвилі» і смачні та корисні подарунки.

Фото: Ірина Середа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *