ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ «взяла» банду «ЛНР», яка готувала теракти проти волонтерів

|

лнр прапорУ Дніпропетровську СБУ затримала чотирьох зловмисників, які готували фізичну розправу над волонтерами та членами добровольчих батальйонів

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-центр СБУ.

“29 травня у Дніпропетровську СБУ затримала чотирьох зловмисників, які готували фізичну розправу над волонтерами та членами добровольчих батальйонів. У них вилучено вогнепальну зброю та бойові гранати”, – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що терористичну групу очолював 39-річний співробітник однієї з приватних охоронних структур Дніпропетровська з позивним “Мауглі”.

Серед інших затриманих зловмисників члени “Союза советских офицеров” − ветеран спецназу і керівник федерації карате.

Зв’язковим із ватажками терористичної організації “ЛНР” був 23-річний бойовик, який брав участь у незаконних збройних формуваннях на Луганщині і був таємно засланий до Дніпропетровська у лютому під виглядом переселенця.

У СБУ повідомили, що терористична група отримала від бойовиків на прізвиська “Саїд” та “Остап” список громадських активістів, членів “Правого сектора”, добровольчих батальйонів для організації їх фізичного знищення. Також група мала вчинити теракти в обласному центрі.

У відомстві наголосили, що під час обшуків помешкань зловмисників вилучили п’ять гранат “РГД-5”, вогнепальну зброю та набої, комп’ютерну техніку із матеріалами, що свідчать про протиправну діяльність затриманих, засоби зв’язку для координації з бойовиками.

Нагадаємо, нещодавно на Дніпропетровщині контррозвідка СБУ також викрила місцевого мешканця, який збирав та передавав розвіддані представникам російських спецслужб.

Як повідомлялося, через тривалу агресію Російської Федерації на східному кордоні Дніпропетровської області зводяться 49 фортифікаційних споруд.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *