ОСТАННІ НОВИНИ

 Російська терористка «Тереза» привселюдно розстрілювала 20-річних бійців АТО

|

im578x383-Без имениРозвідник батальйону “Азов” Максим Ярош, який кілька місяців провів у полоні у бойовиків, розповів подробиці поводження з полоненими з боку російської громадянки Лариси Чубарової на прізвисько “Тереза”.

Про це пише Еспресо.TV. із посиланням на “Факти“.

“Вона приходила до гаражів, де сиділи “малі” (а наші бійці були зовсім молоденькими, до двадцяти років), і викликала їх на допит. Одного разу військовополонених вели по двору, і “Тереза” побачила, що у солдата на обличчі кров. “Ой, що ви зробили з хлопчиком? – сказала вона. – Принесіть ватку і спирт!” Дбайливо витерла кров і… забрала хлопця на допит. Після того допиту хлопчину буквально тягли, його ноги волоклися по землі”, – сказав він.

Боєць “Азова” також розповів, що Чубарова особисто розстрілювала українських полонених у всіх на виду.

“Тереза” повернулася до вартового і, вказавши на українського солдата, наказала: “Застрели його”. Охоронець відмовився стріляти: “Комендант не давав команду. Може, вони на обмін підуть чи ще кудись…” Вона крикнула: “Ти що, забув, що я тут старша?” – вихопила пістолет Макарова, зірвала з очей солдата скотч і вистрілила йому в стегно. Боєць закричав. Другу кулю “Тереза” випустила йому в голову, і хлопчина замовк. Ще один солдат, зовсім пацан, почав від жаху ревіти, як поранений звір. Вона з нього теж зірвала пов’язку, двічі вистрілила йому в живіт і добила кулею в голову”, – розповів Ярош.

Нагадаємо,7 квітня у Харкові було затримано росіянку на прізвисько “Тереза”, яка приїхала в місто в лютому цього року з метою збору розвідувальної інформації та координації діяльності диверсійно-розвідувальних груп, які діють на території регіону.

Пізніше стало відомо, що жінка причетна до катувань українських бійців.

Нещодавно суд у Харкові відмовився відпускати Чубарову з-під варти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *