ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок обстрілу на Луганщині постраждали двоє місцевих жителів

|

ато1

Вчора ввечері під час обстрілу бойовиками пункту пропуску між Україною та «ЛНР» постраждали двоє місцевих жітелів. Про це на своєму офіційному сайті повідомив голова Луганської Ода Геннадій Москаль.

«Вчора бойовики з боку окупованого Первомайська кілька разів обстріляли крайній український блокпост, що стоїть у с. Родина. Саме тут діє єдиний пункт пропуску між контрольованою Україною та окупованою «лнр» частинами Луганщини. Поранених серед українських військових немає, однак під час одного з обстрілів, що вівся з автоматичного гранатомета, кілька гранат не долетіли до блокпосту, а впали й вибухнули на хуторі, який прилягає до Родини. Це частина селища, яка знаходиться на окупованій території в так званій «лнр». Гранати вибухнули в приватних дворах у той момент, коли там знаходилися місцеві селяни. Двоє з них отримали осколкові поранення»- йдеться у повідомленні.

АТО

ато2

Серед постраждалих – чоловік пенсійного віку з незначним пораненням та чоловік з серйозними травмами. Важкопораненого переправили на контрольовану Україною територію й доставили в лікарню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *