ОСТАННІ НОВИНИ

У Горлівку перекинули «Гвоздики», у Дебальцеве – 60 бойовиків - Тимчук

|

Проросійські бойовики продовжують переміщувати бойову техніку і свої підрозділи на підконтрольні їм територіях на сході України. Як повідомляє Дмитро Тимчук із «Інформаційного спротиву», за останню добу найбільш жвавим був «північний маршрут» – від Краснодона на Луганськ, Лутугине, Крансий Луч, Дебальцеве або Сніжне, і “південний маршрут” – від Іловайська, Амвросіївки на Старобешеве, Оленівку, Комсомольське, Тельманове.

Активно автотранспорт бойовиків переміщувався в Донецьку й Луганську, а також по їх околицях.

У Донецьку триває перегрупування сил бойовиків із Кіровського й Київського районів у Петровський район, Спартак і Ясинувату. У цілому терористи перемістили на нові позиції 35 одиниць бронетехніки, у тому числі 20 танків.

До перекинутої раніше в район Горлівки артилерійській групи терористів із 16 гармат, у тому числі 8 одиниць “Мста-Б”, висунулося посилення у вигляді 3-х 122-мм САУ 2С1 “Гвоздика”.

Зафіксовано перекидання через Сніжне й Красний Луч одразу декількох підрозділів бойовиків.

На Шахтарськ проїхала посилена рота бойовиків у кількості 130 осіб на автотранспорті і 7 ББМ.

А в напрямку Дебальцевого двома армійськими вантажівками, автобусом і двома БТР-80 перекинуто підрозділ бойовиків у складі 60 осіб.

Західніше Луганська, починаючи від Олександрівська по “Бахмутці” бойовики продовжують інтенсивні рокадні перекидання убік Жолобка й Слов’яносербська, а також до Трьохізбьонки й Сокольників. За добу там проїхало щонайменше 2 колони з автомобілів, ББМ і паливозаправників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *