ОСТАННІ НОВИНИ

Для парку культури ім. Хмельницького  розроблять проект оновлення

|

парк культуриВже цими вихідними спеціалісти розроблятимуть проект оновлення Парку Культури. Майже 40 чоловік, серед яких архітектори, дизайнери, дендрологи, інші спеціалісти та активні мешканці зголосилися до роботи дводенного воркшопу, який визначить основні напрямки оновлення парку.

«Парк поступово оновлюється кожного дня. Але необхідно мати чітке бачення, яким він повинен бути через 10-15 років. Для цього залучаємо спеціалістів та мешканців, які складуть конкретний план ревіталізації парку», говорить директор парку Олександр Молодий

В результаті цього дводенного воркшопу буде розроблене технічне завдання для другого, вже міжнародного, який відбудеться в середині липня.

Хороша реконструкція парку починається з правильно поставленого завдання на проектування. В нашому випадку до формування завдання активно долучаться мешканці міста та креативні представники різних галузей. Два дні ми спільно визначатимемо переваги, проблеми, загрози та можливості розвитку парку, – говорить начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту розвитку Львівської міської ради Олександра Сладкова

Процес оновлення зеленої локації запустила адміністрація парку та департамент розвитку Львівської міської ради за підтримки різні організації і бізнес.

Серед пріоритетів компанії ЕКО-ДІМ завжди було створення нового зручного міського середовища та інфраструктури. І мова не тільки про житлові будинки, але й стиль життя і розвиток міста, міського простору, комфортного для людей. Тому органічним для нас є участь в цьому першому проекті та підтримка плану ревіталізації одного з найбільших львівських парків, над яким працює молода і амбітна команда небайдужих львів’ян, – говорить представник компанії ЕКО-ДІМ Сергій Смірнов.

Під час другого етапу, який відбудеться в середині літа, планується також участь спеціалісти з Німеччини, Польщі та Білорусії. Кінцевим продуктом групових робіт буде розроблений проект розвитку Парку культури, який після затвердження міською радою та профільним міністерством почнуть втілювати в життя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *