ОСТАННІ НОВИНИ

Яку ядерну зброю Росія розташувала в Криму

|

im578x383-nukleron-wearpon_interpolit.ruДо Криму перевезли зброю повітряного базування – бомбардувальники Ту-22М3, які мають на озброєнні ядерні бомби останньої модифікації, а також ракети повітря-земля.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов під час 8-го Київського безпекового форуму, передає Еспресо.TV.

“Загроза Росії не локальна, вона глобальна. Одним з доказів цього є розміщення Росією у Криму наступальних ядерних озброєнь. Я підкреслюю, це не є інформація із інтернет-видання, це докази, повна база яких надається нашими спецслужбами та партнерами” , – наголосив Турчиинов.

За його словами, ідеться про базування ядерної зброї як наземного так і морського, і повітряного базування.

“Коли ми говоримо про ядерну зброю морського базування вони розміщують її як в ракетних надводних кораблях так і створюють на двох базах в Криму, Феодосійській і Балаклавській, – потужну підводну базу флоту Російської Федерації. При чому підводні кораблі будуть оснащені підводними крилатими ракетами, дальність враження яких до 2000 км. Це і зброя повітряного базування, це бомбардувальники Ту-22М3, які мають на озброєнні ядерні бомби останньої модифікації та також ракети “повітря-земля”, які загрожують не тільки Україні, в першу чергу вони загрожують Європі”, – сказав Турчинов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *