ОСТАННІ НОВИНИ

Росія відгородилася від Донбасу 100-кілометровим ровом

|

рівУздовж кордону України з Росією в Ростовській області виритий 100-км рів і зведено 40 км інженерних загороджень, пише News.liga.net  з посиланням на Российскую газету та регіональне прикордонне управління ФСБ Росії.

Як повідомляє видання, інженерне зміцнення державного кордону РФ проводиться для забезпечення стабільності Донського краю, а також припинення незаконного обігу зброї.

Повідомляється, що з початку року в Ростовській області російські прикордонники нібито припинили більше 60 спроб переміщення через кордон зброї та боєприпасів. З незаконного обігу вилучено понад 40 одиниць вогнепальної зброї, близько шести тисяч боєприпасів, понад 200 гранат, 100 снарядів і понад 30 хв.

Нібито було затримано більше 130 порушників режиму кордону і близько 300 порушників прикордонного режиму.

Відзначимо, протяжність російсько-українського кордону в Ростовській області близько 660 кілометрів, з них більше 400 кілометрів становить сухопутну ділянку.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян заявляв, що Київ не контролює 409 км кордону з РФ в Донбасі. З РФ до Донбас поставляється зброя, боєприпаси, важка техніка і найманці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *