ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії  визначили «щасливі» адреси, де відремонтують хідники і подвір’я

|

На вул. Петлюри на ділянці від вул. Любінської до вул. Кульчицької відремонтували дорожнє покриття. Площа відремонтованої ділянки дороги складає близько 7 тис. м. кв. Роботи виконувала компанія «ШРБУ-65», замовник – Залізнична районна адміністрація. Від сьогодні на цій ділянці дороги розпочали ремонтувати тротуар, площею близько 2 тис. м. кв. Роботи триватимуть орієнтовно 5 тижнів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Залізничний район цього року має з бюджету 5,5 млн грн на ремонти доріг і 7 млн грн – на хідники, на замощення дворів. Це те, на що раніше бракувало грошей. Завжди ми говорили про дороги, а більшість мешканців ходять пішки. Ми цього року плануємо дуже великий об’єм робіт провести по хідниках і дворах, йдемо ближче до людей, до будинків. Приємно, коли долучаються підприємці та допомагають. Це воля підприємця, але біля кожного магазину має бути порядок. Роботи багато, погода дає можливість, тому працює по усіх районах нашого міста», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також на вул. Петлюри відновлюватимуть сквер. Зокрема, у сквері заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу передбачено 200 тис. грн.

На сьогодні на території району також виконано капітальний ремонт тротуарів на вул. Кульчицької; Сигнівка, 52; Городоцька, 128-138, на суму 1 485 тис. грн, площею 3100 м кв.

Проведено ремонт дорожнього покриття вул. С. Петлюри – Садова площею близько 7000 м кв.

Ремонтні роботи проводяться за такими адресами: вул. Патона 2/3, 2/6, 12; вул. Садова, 25а; вул. Калнишевського.

Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,5 млн грн.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *