ОСТАННІ НОВИНИ

З-під руїн Донецького аеропорту витягли тіла ще кількох «кіборгів»

|

У п’ятницю, 22 травня, на території Донецького аеропорту з-під руїн дістали кілька тіл загиблих українських військових. Про це Українській правді повідомив  керівник прес-центру української групи Спільного координаційного центру контролю за припиненням вогню Руслан Семенюк.

«Сьогодні з 10 до 12 години на території Донецького аеропорту з-під завалів були вилучені тіла загиблих українських кіборгів. Було піднято 2 або можливо 4 тіла героїв. Ідентифікувати дуже важко», – повідомив він.

За словами Семенюка, контроль здійснювала ОБСЄ, а Міжнародний комітет Червоного Хреста проводив визначені у таких випадках процедури.

Від Збройних Сил України був присутній представник Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування, який постійно знаходиться в Донецьку.

«Тіла загиблих воїнів були перевезені в морг Донецька. Очікується, що найближчим часом вони будуть передані українській стороні», – додав він.

За словами Семенюка, під час підняття останків загиблих з-під завалів сторонами в цілому дотримувався режим тиші.

«Крім того, очікується, що після розмінування завалів, найближчим часом буде піднято на поверхню ще 1-2 тіла українських героїв», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *