ОСТАННІ НОВИНИ

На приміському вокзалі Львова ловитимуть «зайців»

|

Впродовж кількох днів на приміському вокзалі Львова працюватимуть контролери, які перевірятимуть наявність проїзних документів у пасажирів

Залізничники звертаються до усіх пасажирів з проханням уважно ставитися до збереження наявних проїзних документів та зберігати квитки до кінця поїздки та виходу з території вокзалу (через турнікетну систему).

Із 25 до 29 травня контролери перевірятимуть усіх пасажирів: і тих, які здійснюють посадку на поїзд, і тих, які прибувають поїздами приміського сполучення, інформує tvoemisto.tv.

Громадян без проїзних документів не пропускатимуть через турнікетну систему при вході/виході з перону і скеровуватимуть для придбання квитків до провідників, які будуть продаватимуть білети на пероні. Безквиткові пасажири не матимуть змоги вийти в місто і будуть змушені  придбати квиток  при виході з перону.

До організації експериментальних перевірок залізничники також залучатимуть працівників міліції, транспортної міліції та воєнізованої охорони. Працівники відомства   просять громадян із розумінням поставитися до їхнього прагнення досягнути більшого порядку та покращити надання послуг для наших пасажирів.

Залізничники нагадують: відповідно до правил перевезення пасажирів усі пасажири мають отримати проїзні документи у касах або у провідників. Пенсіонери та інші громадяни, які мають право пільгового проїзду у приміському транспорті, зобов’язані звертатися у каси чи до провідників та отримувати безкоштовний квиток.

Таким чином залізничники обліковують пасажирів у поїздах та в подальшому мають змогу об’єктивно оцінювати кількість перевезених пасажирів, населеність поїздів, звертатися до відповідних органів влади про справедливе відшкодування коштів за здійснені перевезення пасажирів пільгових категорій.

Пасажири Львівської залізниці, які часто користуються приміськими електро- та дизель-поїздами, мають можливість зменшити витрати на проїзд, купуючи абонементні квитки.

Коментарі

  1. “Зайців” , разом з нечесними касирами , що продають квитки в приміських поїздах за неповну вартість проїзду , необхідно відловлювати безпосередньо в поїздах . Більшість “зайців” сідають на проміжних зупинках .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *