ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП дорогою до кримських курортів

|

ДТП до КримуДо Криму не доїхали: пасажирський автобус із пасажирами потрапив в жахливу ДТП.

Троє людей загинуло, 11 травмовано. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР з посиланням на прес-службу ДАІ у Вінницькій області та golosukraine.com/ .

Сталася ДТП вчора близько 19.20 години на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка на території Немирівського району Вінницької області з автобусом, який їхав з Чернівців у Севастополь. Автобус «MERCEDES-BENZ», у салоні якого було 36 пасажирів, їхав з Чернівців у Севастополь. виїхав на зустрічну смугу, після чого з’їхав у кювет, де кілька разів перекинувся. Пасажири повилітали з салону через вікна.

За словами одного з водіїв, в автобусі відмовили гальма. В той же час пасажири розповідають, що водій за кермом кілька разів здійснював небезпечні обгони. Внаслідок аварії троє пасажирів загинуло, 11 перебувають у стаціонарах Гайсинської та Немиірвської районних лікарень, з них четверо – у відділеннях реанімації.

Мешканців Західної України у салоні автобуса не було. Серед них були лише жителі Вінницької, Черкаської, Миколаївської, Херсонської областей і Автономної Республіки Крим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *