ОСТАННІ НОВИНИ

Серед загиблих під Попасною – полковник

|

Один з військовослужбовців, які загинули в результаті підриву автомобіля на фугасі під Попасною, мав звання полковник і був заступником командира частини з логістики. Про це в ефірі «5 каналу» повідомив прес-секретар Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов.

«Сьогодні вдень автомобіль УАЗ «Хантер» рухався по певному маршруту. На борту його знаходилося двоє українських військових, один з них високого чину – це заступник командира частини з логістики, полковник. На борту також перебували троє волонтерів. Зараз з’ясовується, за яким маршрутом і з якою метою рухався цей автомобіль. На ґрунтовій дорозі недалеко Попасної стався вибух, тобто позашляховик підірвався на фугасі. В результаті вибуху загинули двоє українських військовослужбовців. Також загинули двоє волонтерів», – зазначив він.

Також Селезньов повідомив, що третій волонтер з великою кількістю опіків (фахівці-медики кажуть, що у нього обгоріло близько 80% тіла) в даний час знаходиться в лікарні. Лікарі борються за його життя.

Нагадаємо, раніше губернатор Луганської області Геннадій Москаль повідомив, що автомобіль підірвався на дорозі, що веде в село Троїцьке біля Попасній.

У підірваній на фугасі автівці загинув волонтер, знаний львівський громадський активіст, один з лідерів ВАРТИ 1 Володимир Боднар. У важкому стані у лікарні зараз перебуває інший активіст ВАРТИ 1 Андрій Романчак, який теж їхав цим автомобілем.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *