ОСТАННІ НОВИНИ

Зіткнення у Широкиному стають дедалі інтенсивнішими (мапа)

|

obse_8f693На Маріупольському напрямку посилилися зіткнення у Широкиному. Окрім стрілецької зброї, противник обстрілює наші позиції зі 122-мм гармат, які всупереч Мінським домовленостям, розташовані у с. Саханка. Такі дані оприлюднив сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко.

За його словами, на Донецькому напрямку основні бойові дії вчора велися в районі аеропорту на широкій ділянці від Красногорівки до Авдіївки.

11

22

Інтенсивність боїв та характер озброєння противника свідчать про їхню цілеспрямовану тактику зриву перемир’я з паралельними звинуваченнями у цьому української сторони. Також бойовики здійснили серію залпів зі 122-мм гармат по наших позиціях у західних передмістях Горлівки.

На Луганському напрямку тривають перестрілки між бойовиками та силами АТО в районі Щастя та станиці Луганської (переважно зі стрілецької зброї). Бойовики вели вогонь не лише по українських позиціях, а й по цивільних об’єктах – зокрема по ТЕС у Щасті.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 25 польотів безпілотників противника.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 4 – було поранено.

Ілюстрація ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *