ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль «віджав» у бойовиків з ЛНР дві фури з пивом

|

фура1У ході робочої поїздки в Попаснянський район керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль виявив дві вантажівки, що ховалися в лісосмузі неподалік с.Вікторівка (за 10 кілометрів від лінії розмежування вогню). Вантажівки були заповнені пивом і мали намір проїхати на окуповану територію, накладні на їхній вантаж були оформлені на “липові” адреси. Керівник області вилучив у водіїв документацію й передав міліції для перевірки.

«Про те, що в лісосмузі ховаються фури з алкоголем, мені розповіли місцеві мешканці, — повідомляє Г.Москаль. — За їх словами, вантажівки на окуповані території через цю місцевість їздять регулярно, хоча моїм розпорядженням перетин лінії розмежування для вантажів заборонений».

Водії чекали в лісосмузі сигналу, коли можна буде безпечно проїхати в так звану ЛНР. Особливо обурює той факт, що по дорозі до Вікторівки вони безперешкодно проїхали купу наших блокпостів. І зробили це явно не просто так.

фура2

Постійні порушення розпорядження про рух вантажів у бік окупованих територій призведуть до того, що найближчим часом перетин лінії розмежування вогню в Луганській області буде заборонено для будь-якого транспорту, включаючи легковий. Усі автомобільні дороги будуть перекриті, виняток залишиться тільки для пішоходів. З так званою ЛНР, яка постійно обстрілює нашу територію, і яку Верховна Рада визнала терористичною організацією, жодна комерція неприпустима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *