ОСТАННІ НОВИНИ

Путінський «президентський полк» залив шампанським вічний вогонь у Москві

|

путінці 4Путінський «президентський полк» залив шампанським вічний вогонь у Москві. У такий спосіб вояки цієї “елітної” частини відзначили день свого полку, передає 5 канал.

Про це повідомив російський блогер Ілля Варламов. “Виявляється, щороку 7 травня колишні солдати Президентського полку збираються біля Вічного вогню на Манежній площі і відзначають день полку”, – пише він.

путінці 2“Дізнався я про це зовсім випадково… Спочатку постріли шампанського, потім крики, далі хтось когось б’є по обличчю, приїжджає поліція… Загалом, весело. Добра традиція”, – іронізує Варламов.

Президентський полк (повна назва – Президентський полк комендатури московського Кремля ФСО) – займається охороною об’єктів московського Кремля – резиденції президента Росії, проведенням протокольних заходів на вищому рівні, виділенням почесних варт і несенням служби біля Вічного вогню на могилі Невідомого солдата.

путінціОфіційний сайт частини повідомляє: “Вони всі різні, але в той же час їх всіх об’єднує гаряча любов до Батьківщини, прагнення з високою якістю виконати покладені завдання, чесно і сумлінно виконати свій військовий обов’язок”.

Напередодні ж ці “чесні і сумлінні” бійці відзначали 79-й день народження частини з гідним розмахом.

путінці 5“Всі зустрічаються біля Вічного вогню. Далі все дуже нагадує день ВДВ. Колишні товариші по службі шукають один одного, обнімаються, випивають, фотографуються, співають пісні. Хтось відкриває шампанське, хтось марширує”, – описує подію блогер.

Далі усе пішло шкереберть: “У якийсь момент між відпочиваючими стався конфлікт. Розмови почали вестися на підвищених тонах. Перехожі почали дзвонити в поліцію… Її в Олександрівському саду і на Манежній площі не було взагалі. Враховуючи наближення свята, це дуже дивно”.

путінці 3Поліція приїхала через 10 хвилин, але справитись з ситуацією не змогла. Викликаному підкріпленню і ОМОНу путінські охоронці пояснили, що “люди культурно відпочивають і не треба їм заважати”.

“Далі бесіда налагодилася, поліцейські попросили хлопців відійти від Вічного вогню в сторону і не бити один одного. Всі все зрозуміли. ОМОНу дали відбій, по рації передали у вартівню, що конфлікт вичерпано”, – пише Варламов.

“Але вони ж шампанським залили Вічний вогонь! Вони кричали тут!” – обурювався поліцейський, який викликав на початку конфлікту підмогу. Йому відповіли: “Та ну тебе, хлопці відпочивають, це їхнє свято, йди краще жебраків ганяй!”

“Вічний вогонь спорожнів. Незабаром ніщо не нагадувало про бурхливу зустрічі колишніх товаришів по службі, крім бризок шампанського на червоному граніті. Президентський полк пішов до фонтанів”, – описує події Варламов.

Блогер іронізує: “Що я з приводу цього думаю? Хороше свято. Хлопці відпочивають, все культурно (майже), мирно (майже) і позитивно. Зі святом, президентський полк!”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *