ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки знімають серіал про львів’янок

|

Кіногрупа Studio «A» з Варшави розпочала зйомки нового польського серіалу «Дівчата з України» («Dziewczyny z Ukrainy»).

Про це повідомляє Galnet з посиланням на Польське радіо.

Події 13-серійного серіалу частково відбуваються у Львові, звідти походять чотири головні героїні, і там розпочинається їхня історія.

Виїжджаючи до Польщі, вони залишають у Львові своїх батьків, коханих дітей та партнерів. Кожна із них по-своєму зіштовхується із складною реальністю і кожна із них має самотужки впоратися із важкими ситуаціями.

Хоча внутрішній дизайн помешкань, у яких жінки жили в Україні, можна відтворити на кіностудії, проблема все ж виникла із передачею атмосфери вулиць, якими героїні втікають до нового життя в Польщі, кам’яниць та Львова.

Продюсер серіалу — Studio «A», який зняв популярний у Польщі серіал «Ранчо» («Ranczo») вирішив, що ідеальним місцем, щоб передати атмосферу Львова, буде Перемишль, де 20–21 квітня відбулися перші зйомки нового польського серіалу.

«Це історія чотирьох молодих жінок, які приїжджають з України до Польщі за роботою. Через ситуацію, в якій опиняються, їм доведеться братися за таку працю, яка не завжди відповідає їхній освіті, мріям. Кожна із них по-своєму буде зіштовхуватися із польською реальністю та кожна повинна впоратися із труднощами. Зокрема, у їхньому житті з’являються поляки та польки зі своїми проблемами, що неминуче веде до розвитку взаємин, часом конфліктів або звичайних непорозумінь», – розповів режисер фільму Войцєх Адамчик.