ОСТАННІ НОВИНИ

У початковій школі «Політехнік-Еколенд» майбутніх першокласників готуватимуть до школи

|

Щочетверга, починаючи з 23 квітня, у приватній початковій школі «Політехнік-Еколенд» відбуватимуться адаптаційні заняття для майбутніх першокласників.

Ці заняття покликані, насамперед, сформувати позитивне ставлення дитини до школи  та інтерес до навчання.

«Ми будемо не тільки вирішувати цікаві математичні і логічні завдання, робити вправи на розвиток мовлення та навичок письма. Насамперед, ми будемо знайомитися, спілкуватися, вивчати правила поведінки на уроках та під час перерв, звикати до нової ролі – ролі учня» – говорить вчитель майбутніх первачків Анастасія Сімагутіна.

 

За словами Марії Статій, заступника директора з навчально-виховної роботи, такі заняття в школі «Політехнік-Еколенд» проводять вже не вперше. Вони є безкоштовними і долучитися до них можуть усі бажаючі – для цього потрібно лише зареєструватися.

«Зараз триває прийом заяв на навчання в школі на наступний навчальний рік. І саме за відгуками батьків ми робимо такі цикли адаптаційних занять. Основна мета – дати майбутнім першокласникам розуміння процесу навчання в школі, легшого сприйняття нового середовища – каже Марія Статій. – Саме від того, як відбудеться перше знайомство зі школою, значно залежить подальше ставлення дитини до навчання, а отже, і її успішність. Тому зараз головне завдання – забезпечити емоційний комфорт для дітей і можливість відчути доброзичливу атмосферу».