ОСТАННІ НОВИНИ

Техніка АТО. Кінотеатр на передовій

|

Багатофункціональний мобільний клуб завітав на блокпост, де несуть службу військовослужбовці Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на інформацію Національної гвардії України.

Гвардійці з підручних засобів побудували лавки та розмістились під відкритим небом поруч із автомобілем.  Бригада з обслуговування мобільного клубу розгорнула пересувний кінотеатр та розпочала показ новин і художнього фільму.

Після завершення показу фільму особовому складу роздали щойно надрукований перший номер газети “Гвардієць”.

Бійці з цікавістю читали про новини в зоні АТО в кольоровому глянцевому форматі. На фото бійці побачили себе або впізнали своїх побратимів.

 

У пересувному клубі окрім трансляції супутникового телебачення та  показу бійцям фільмів, можна монтувати фото і відеоматеріали, а також друкувати газети. Унікальний автомобіль створений на базі звичайної вантажівки “КрАЗ” . Для максимального комфорту в автомобілі встановлений кондиціонер, а щоби забезпечити безперебійну роботу всіх пристроїв передбачено кілька видів живлення, а також автономний режим. До слова, вартість цього передового автомобіля з усім його вмістом трохи більше двох мільйонів гривень. 

Нацгвардійці були приємно вражені побаченим та з нетерпінням чекатимуть наступного сеансу кіно.

Фото: ЛОДА