ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік шістнадцять разів обікрав власну матір

|

У Мостиський райвідділ міліції, 6 квітня, звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що з її дому зникли ювелірні вироби та гроші на загальну суму близько п’ятдесяти тисяч гривень. Серед золотих виробів було кілька ланцюжків, кілька хрестиків, каблучки та кулони.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

У ході проведеного досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що до скоєння крадіжок причетний тридцятирічний син потерпілої. Протягом року чоловік чотирнадцять разів виносив з дому мамині коштовні прикраси та двічі крав гроші.

«Мама з сином жили разом у будинку в одному з сіл Мостиського району. Жінка їздила на заробітки, син залишався вдома. Чоловік ніде не працював, сім’ї у нього не було. Викрадені ювелірні вироби він здавав у ломбард, а отримані гроші витрачав на власні потреби, зокрема й на випивку», – розповів слідчий слідчого відділу Мостиського райвідділу міліції лейтенант міліції Юрій Лесняк.