ОСТАННІ НОВИНИ

На Україну насуваються заморозки, дощі і мокрий сніг - синоптик

|

Найближчими днями в Україні очікується значне похолодання, а також опади – дощ і навіть мокрий сніг. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила головний синоптик сайту Opogode Наталка Діденко, передає Еспресо.TV.

«Протягом тижня Україну гойдатиме непогано. Хто любить атракціони, буде задоволеним, але ось метеопатам – зовсім несолодко. Бо впродовж 15-19 квітня в Україні похолодання чергуватимуться із потепліннями, потім знову з похолоданнями, а дощі з сонячною погодою. І навіть може бути мокрий сніг», – написала Діденко.

Так, 15 квітня в Україні очікуються дощі, подекуди мокрий сніг. Температура вдень знизиться до 5-12 градусів тепла, а вночі місцями можливі заморозки до 0-4 градусів.

«16 квітня знову вшкварить тепло, денна температура підвищиться до 14-20, а на півдні до 20-24 градусів, місцями пройдуть невеликі дощі. 17-18 квітня дощі охоплять більшість областей, знову почнеться похолодання. Спочатку на заході та півночі, а в суботу – у більшості областей. Очікується вдень до 7-14 градусів тепла», – зазначає синоптик.

За її прогнозом, 19 квітня вночі знову з’являться заморозки 0-3 градуси, вдень температура підвищиться до 7-14 тепла. Місцями можливі опади.

 
Ілюстрація ТСН