ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи на cході активно діють відразу на двох напрямках (мапа)

|

Ситуація в зоні АТО залишається стабільно напруженою і повністю контрольованою. Збройні провокації противника не припиняються по всій лінії зіткнення. Вчора було зафіксовано три факти обстрілів українських позицій зі ствольної артилерії, а також три випадки застосування танків противника. Про це розповів сьогодні на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

В районі Бахмутської траси (с. Золоте і с. Кримське) відбулося два бойових зіткнення наших військовослужбовців з противником. Атаку ворога відбито без втрат. 

Місцями найбільшого напруження залишаються: на Маріупольському напрямку – с. Широкине, на Донецькому напрямку – район Донецького аеропорту та передмістя Горлівки, на Луганському напрямку – села поблизу Бахмутської траси та район Станиці Луганської.

 

Противник значно активізував повітряну розвідку.

Протягом доби зафіксовано 19 ворожих БПЛА по всій лінії зіткнення. Ще два безпілотники вели авіарозвідку на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим та над морським портом Бердянська.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, троє – було поранено.


 

Інфографіка: РНБО 
Фото: korrespondent.net