ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики продовжують готуватися до наступу - полковник АТО

|

Заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев заявив, що бойовики продовжують готуватися до наступальних дій. Про повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації, пише УП.

“Всупереч всім пунктам Мінських домовленостей, бойовики “ДНР” та “ЛНР” продовжують готуватися до наступальних дій. Для цього з міста Антрацит на Дебальцеве 1 квітня прослідувало 3 танки, 5 РСЗВ “Град”, 7 вантажних автомобілів з боєприпасами”, – повідомив Федичев.

За його словами, донецькі залізничники 1 квітня також забезпечили прибуття на станцію Дебальцево чергового ешелону з військовою технікою та пальним для неї, а 31 березня на залізничну станцію Іловайськ прибуло 6 цистерн з паливом, на станцію Амвросіївка – 20 платформ з гусеничною військовою технікою.

Крім того, як зазначив Федичев, 31 березня з Росії через КПП “Ізварине” у бік Луганська, в`їхала колона військової техніки у складі 8 вантажних автомобілів з боєприпасами та військовим майном.

“Також відомо, що серед вантажів, які 26 березня доставив черговий російський “гуманітарний конвой”, розвантажений в Іловайську, були радіоелектронні прилади, танкові і переносні радіостанції, а не борошно, олія та ліки”, – додав він.

Також, за словами Федичева, “бойовики “ЛНР” руками луганчан на території Луганського тепловозного заводу і заводу “Маршал” ремонтують військову техніку бойовиків, з якої вони збираються стріляти по українських солдатах”

Фото: PHL