ОСТАННІ НОВИНИ

Будівлі ЛАЗу пустять з молотка

|

Комплекс будівель та споруд загальною площею 19,8 тис. кв. м на вул. Стрийській, 45 у Львові виставили на торги з продажу арештованого майна. Про це стало відомо із сайту СЕТАМ, передає zaxid.net

Майно належить ТОВ «Львівські автобусні заводи». Продати планують ливарний, сантехнічний, ремонтно-механічний, металообробний, деревообробний цехи, заготівельну дільницю, компресорну та бетонно-розчинний вузол. На сайті СЕТАМ вказано, що постанова про арешт майна боржника була видана 26 травня 2014 року Державною виконавчою службою України.

Стартова ціна усіх цих будівель – ₴29,7 млн. Торги планують провести 15 квітня, однак наразі не зголосився жоден учасник.

Згідно з ЄДР, ТОВ «Львівські автобусні заводи» перебуває в стані припинення з жовтня 2014 року.  Засновниками ТОВ «Львівські автобусні заводи»  є акціонерна корпорація «Мерибені енерджі корп» (Канада), корпорація «Євротрак Технолоджіс лімітед» (Канада), приватна компанія «Сіті транспорт Констракшн Інвестмент ЛТД» (Великобританія) та Ігор Чуркін.

 

Ілюстрація svobodnijlemberg.blogspot.com