ОСТАННІ НОВИНИ

Донецькі партизани кастрували лікаря, який катував полонених бійців АТО

|

В Донецьку українські партизани ліквідували поліцая “ДНР”, який брав участь у катуванні та знущані з мирного населення та полонених бійців АТО, а також кастрували лікаря місцевої поліклініки, котрий піддавав тортурам наших військових.

Про це повідомляє лідер партизанського загону “Тіні” Олександр Гладкий у своєму Facebook, передає 5 канал

“17.03.2015 року групи партизан “Тіні” вийшли на виконання своїх бойових завдань в режимі “вільне полювання” – підрив бойової техніки та боєприпасів для реактивної та ствольної артилерії противника, бензовозів, знищення живої сили противника, зрадників і поліцаїв на території Донецька”, – написав він.

За словами Гладкого, у ніч з 17 на 18 березня партизани ліквідували так званого поліцая “ДНР” Романа Фролова, який приймав особливо активну участь у звірствах і катування мирного населення і полонених солдатів ЗС України.

“Поліцая до стовпа ганьби прив`язали з табличкою “ворог Батьківщини і зрадник” щоб усі бачили, і скрутили йому шию. Стовп ганьби знаходиться по вул. Куйбишева на зупинці навпроти автостоянки. Орієнтир будинок номер 195″, – написав він.

Крім того, партизани відпрацювали лікаря-уролога районної поліклініки м.Донецька, який займався кастрацією українських військових у полоні.

“Лікар кастрований прямо в поліклініці, нехай мучиться. Око за око, зуб за зуб. За кожного нашого помстимося”, – написав лідер донецьких партизанів.