ОСТАННІ НОВИНИ

Хто виступатиме на концерті пам`яті Скрябіна

|

20 травня у столичному “Палаці спорту” відбудеться концерт пам`яті Кузьми. Днями у продажу з`явилися квитки на концерт, присвячений вшануванню пам`яті українського рок-музиканта, лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка. Тепер сайт kasa.in.ua оголосив і повний список учасників, повідомляє Еспресо.TV. 

20 травня разом з музикантами групи Скрябін, які були надійним тилом Кузьми впродовж багатьох років, на сцену в Києві вийдуть колеги Андрія – Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Руслана, Наталія Могилевська, Потап і Настя, Loboda, Dzidzio, Віктор Павлік, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Положинський, Валерій Харчишин (Друга Ріка), Тарас Чубай, Тарас Петриненко, Фагот (ТНМК), Женя Галич (O.Torvald), Марія Бурмака, Хор Збройних Сил України, Оля Полякова, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Пающіе Труси та учасники ТВ-Проекту “Шанс”. Всі артисти виконають пісні гурту “Скрябін”.

 

Квитки на концерт гурту “Скрябін”, що мав відбутися в клубі “Atlas” 27 лютого, будуть дійсними 20 травня в Палаці Спорту до фан-зони 1. 

“Скрябін” – відомий український гурт, якому в 2014-му виповнилося 25 років. Тоді музиканти з аншлагом відіграли великі концертні шоу “25” в багатьох містах країни. Лідер гурту Андрій Кузьменко був знаним та шанованим в Україні музикантом, письменником, телеведучим. Загибель Андрія стала величезною втратою для кожного, хто його знав, та для всієї країни.