ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі воюють навіть російські депутати (фото)

|

Депутат міських зборів Златоуста в Челябінській області Олександр Негребецьких разом із загоном південноуральських “добровольців” повернувся з України на батьківщину та поділився з журналістами враженнями та планами на майбутнє.

У планах Негребецьких – позбутися осколка, що засів у плечі, поправити здоров`я і знову їхати на війну, передає Еспресо.TV з посиланням на Znak.com.

 

Як повідомив депутат-терорист, з Донбасу в Челябінську область повернулися близько 50 бійців підрозділу “Уральці”, яким Негребецьких і командує з початку цього року. За два місяці боїв на боці терористів “ДНР” “Уральці” втратили одну людину загиблим і одного тяжкопораненим.

 

“Зараз я відпочиваю у родичів в Кусінскому районі. Потім ляжу ненадовго в лікарню – треба витягти осколок, що застряг у плечі. Приблизно на початку квітня всі разом повернемося на Донбас. З моїх хлопців жоден не має наміру залишатися на Південному Уралі: крім усього іншого, нам треба помститися за “Маестро”, за Аркадія Брагіна (загиблий з їхньої групи, поет)”. 

 

Видання нагадує, що депутат Златоустівських міськзборів, комуніст Олександр Негребецьких виїхав на Донбас у вересні минулого року, кілька місяців воював на боці донецьких терористів, отримав легке поранення. Повернувшись в Златоуст, формував вантажі “гуманітарної допомоги”, потім, вже після другого “відрядження” в “ДНР”, зібрав групу з близько 45 бойовиків і втретє вирушив на Донбас вже командиром формування.

Ілюстрація: mykirov.com