ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» в суху програє «Баварії» і вилітає з Ліги чемпіонів

|

Донецький «Шахтар» завершив похід за Лігою чемпіонів у Німеччині. Уматчі у відповіді 1/8 фіналу «гірники» в меншості розгромно поступилися мюнхенській «Баварії». Про це пише Сегодня.

Старт поєдинку видався для гірників гірше нікуди – вже на четвертій хвилині Олександр Кучер завалив в своїй штрафній площі Маріо Гьотце і побачив перед собою червону картку. Томас Мюллер підійшов до 11-метрової позначки і розвів м`яч і Пятова по різних кутах.

У чисельній меншості «Шахтар» закрився на своїй половині поля в надії провести вдалу контратаку, але гра попереду не клеїлася у підопічних Мірчі Луческу.

В середині першої половини гри пошкодження отримав один з лідерів “Баварії” Арьєн Роббен, що повинно було хоч трохи послабити атаку німців. Втім, відсутність голландця ніяк не позначилося на грі “Баварії”.

Німці продовжили атакувати і вдруге домоглися свзяття воріт донецької команди на 34-й хвилині. Після подачі з кутового німці поборолися за м`яч, Томас Мюллер головою скинув на Роберта Левандовскі, Пятов з його ударом впорався, але першим на добиванні виявився Жером Боатенг і вколотив м`яч у сітку.

Другий тайм почався для “гірників” ще гірше. За дві хвилини Франк Рібері повністю зняв усі питання про переможця матчу. Спочатку француз завершив точним ударом свій сольний прохід, а після цього асистував Томасу Мюллеру.

Деморалізовані “гірники” ще тричі не зуміли втримати гравців “Баварії” біля своїх воріт дозволивши Бадштуберу, Левандовскі і Гетце майже повторити результат півфіналу ЧС-2014 Німеччина – Бразилія, що завершився перемогою німців з рахунком 7: 1.

В іншому поєдинку 1/8 ЛЧ французький  ПСЖ завдяки двом голам на виїзді пройшов лондонський “Челсі”. Перший матч між чими командами закінчився з рахунком 1:1.