ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався перевезти до Артемівська 600 тисяч гривень

|

Учора прикордонники під час здійснення заходів перевірки в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Георгіївка» (Донецька області) затримали громадянина України, який перевозив значну суму не задекларованих коштів. Про це Львівсьокму порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України. 

Кошти виявили під час огляду легковика, що слідував з території, яка тимчасово контролюється бандформуваннями, прикордонники спільно з представниками СБУ та фіскальної служби.

Чоловік приховав їх у валізах серед особистих речей, які були у багажному відділенні та у салоні автомобіля. Після підрахунку було встановлено, що українець намагався незаконно переправити до м. Артемівськ Донецької області готівку у розмірі – 600 тисяч гривень, купюрами номіналом 50 гривень.

 

У ході опитування громадянин не зміг надати жодних підтверджуючих документів щодо законності походження цих коштів. Наразі правоохоронці проводять заходи зі встановлення всіх обставин правопорушення.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *