ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними у Львові на рейси не виїхали понад 100 маршруток

|

В останні два дні від 51 до 55 маршрутних таксі не виходили на рейс. Про це розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Віктор Щир, передає кореспондент «Вголосу».

«Учора-позавчора я моніторив ситуацію по GPS- навігації: позавчора не вийшов на рейс 51 автобус, а вчора – 55 автобусів. Ситуація йде до покращення, адже у кризовий період, коли вартість палива сягала 27-28 гривень за літр, 200-219 автобусів не виходило на рейс», – зазначив чиновник.

Загалом, за його словами, в день для перевезення львів’ян використовується 700 автобусів.

Також Віктор Щир додав: «Я вчора спеціально виходив в районі Сихова після 23.00 і контролював виїзд маршруток – о 23.30 вони ще були на лінії».

На запитання, чи будуть вживатися санкції до тих перевізників, які минулого тижня порушували угоди, Щир відповів: «Управління транспорту не має адміністративного впливу на перевізників. Такий вплив має лише «Укртрансінспекція», якій наразі взагалі заборонено здійснювати перевірки середнього бізнесу. Ми зі свого боку скерували листи –попередження про недотримання угод – це серйозне попередження на майбутнє, наприклад, коли відбуватимуться конкурси на інші маршрути, то ми це врахуємо на конкурсному комітеті».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *