ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднена записка, яку Нємцов передав соратникам перед смертю

|

Помічник російського опозиціонера Бориса Нємцова, вбитого раніше в Москві, передала журналістам його записку, яку він написав незадовго до смерті. Соратниця Нємцова Ольга Шоріна повідомила Reuters, що в записці опозиціонера, написаної від руки, йдеться про 17 загиблих російський десантників, передає ТСН

«Кілька десантників з Іваново зв`язалися зі мною. 17 десантників були вбиті, вони не отримали свої гроші, але зараз вони бояться говорити», – цитує видання текст записки.

За словами Шоріної, Нємцов перед смертю побоювався, що його офіс прослуховують, тому вирішив написати деталі про розслідування подій в Україні на папері.

Також соратниця Нємцова уточнила, що він збирався опублікувати свою доповідь «Путін. Війна», присвячену подіям на Донбасі, тиражем в один мільйон копій. В ході розслідування Нємцов спілкувався з російськими солдатами, які воювали на Донбасі, і намагався умовити їх зробити офіційні заяви.

Шоріна заявила, що в записці йдеться про бійців 98-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії, що дислокується в Іванівській області.

«Нємцов підтримував зв`язок з цими десантниками, як – я не знаю», – додала вона.

У той же час інший соратник Нємцова – Ілля Яшин повідомив, що політик планував поїхати до Іваново, щоб поговорити з батьками загиблих солдатів. Як повідомлялося раніше, у НАТО заявили, що вбивство Нємцова пов`язано з подіями в Україні.

 Фото: sharij.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *