ОСТАННІ НОВИНИ

Українці вже можуть замовляти квитки на фінал Ліги чемпіонів

|

На сайті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в четвер, 5 березня розпочався ексклюзивний продаж квитків на берлінський фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед міжнародних уболівальників. Про це інформує адміністрація організації.

«Міжнародний продаж квитків стартував 5 березня опівдні за центрально-європейським часом (13.00 за київським – ред.) і триватиме до 23 березня. Кожен кандидат, що заповнив онлайн-заявку, може претендувати на отримання не більше двох квитків (в одній ціновій категорії). Коректно подані заявки візьмуть участь в лотереї, за підсумками якої будуть визначені володарі квитків на матч у Берлін. Оплата може бути зроблена тільки за допомогою кредитної карти. Шанси власників кредитних карт MasterCard на перемогу в лотереї – удвічі вищі, ніж у інших», – зазначається у повідомленні.

Квитки доступні в чотирьох цінових категоріях: 390, 280, 160 і 70. Вартість дитячого пакету становить 140 (1 дорослий + 1 дитячий квиток). Доставка квитків за межами Німеччини становить 20.

До 10 квітня усі претенденти отримають по електронній пошті повідомлення про результати лотереї. Уболівальники, заявки яких виграли в лотереї, отримають свої квитки не пізніше кінця квітня.

Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 6 червня на «Олімпіаштадіоні» у Берліні.

Відзначимо, що боротьбу в Лізі чемпіонів продовжує донецький «Шахтар», який 11 березня в Мюнхені зустрінеться з «Баварією» в поєдинку у відповідь 1/8 фіналу. Перша гра на «Арені Львів» завершилася внічию – 0:0.

Фото: tvi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *