ОСТАННІ НОВИНИ

Чехія відправила гумконвой до Слов’янська

|

Чеська неурядова організація «Людина у скруті», відправивши на Україну конвої зі 110 тоннами чеської допомоги, для постраждалих унаслідок війни. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі посольства Чеської Республіки.

Чеська неурядова організація «Людина у скруті» 3 березня відправила  п’ять вантажівок з гуманітарною допомогою для біженців та інших постраждалих внаслідок конфлікту на сході України. За дві тисячі кілометрів до Слов’янська конвой повезе муку, покриття для даху, гідроізоляти, лежаки, спальні мішки, гігієнічні засоби, посуд, аптечки та одяг. Більше, ніж 110 тонн чеської допомоги, вартістю 975 000 крон буде потім розподілено десяткам тисяч нужденних українською командою «Людини у скруті».

 Допомога попрямує до сіл і міст Донецької та Луганської областей по обидва боки фронту. «Більш, ніж 72 тонни муки допоможуть тисячам людей, серед яких розділяють харчові пакети, 16 тонн покриття для даху знову покриють десятки понівечених боями дахів. Зараз на сході України поліетиленова плівка є дуже бажаним товаром, бо люди закривають нею розбиті вікна. Монтажна піна допоможе під час ремонту будинків», – розповідає координатор українських програм «Людини у скруті» Владіслав Вік.

Фото: прес-служба посольства Чеської Республіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *