ОСТАННІ НОВИНИ

Як п`яний суддя гонив по зустрічній і погрожував застрелити даішника (відео)

|

П`яний суддя Макарівського суду Києва погрожував співробітникові ДАІ його розстріляти і направив на нього пістолет.

Про це у своєму “Фейсбуці” написав нардеп Антон Геращенко, передає Еспресо.TV.

“Оберемко Владислав Алексанрович. Він поки ще суддя Макарівського районного суду Київської області. Але це не надовго. Як зазвичай увечері минулої п`ятниці близько 00 годин, він сів за кермо позашляховика “БМВ Х-5″, після вживання алкогольних напоїв… Його шлях пролягав через Шевченківський район міста Києва, де його на вул. Ольжича зупинив звичайнісінький інспектор ДАІ. Суддя не став реагувати на сигнал інспектора з вимогою про зупинку”, – пише нардеп.

Далі за суддєю була погоня з включеною сиреною по Києву, після чого суддя вирішив зупинитися. “Це було вже на Вул. Сирецькій 54. Туди ж під`їхала група хлопців з “Дорожнього Контролю”, яких запросили під час гонитви самі працівники ДАІ для кращої фіксації правопорушення. П`яна тварина приблизно 3,5 км мчало по Києву, обганяючи по зустрічній, порушуючи всі можливі правила дорожнього руху і ставлячи під загрозу життя киян, створюючи загрозу для лобового зіткнення. Ця мерзота в суддівській мантії, дістала свій зареєстрований пістолет “Макарова”, як потім з`ясувалося це був пристрій для відстрілу гумових куль і направила його на співробітника ДАІ зі словами – “Я тебе зараз пристрелю”, – розповідає Геращенко.

За його словами, працівник ДАІ також взяв суддю на “мушку”, змусив його вийти з машини і здати зброю.

“Далі суддю Оберемка змусили кинути пістолет і вийти з машини, для оформлення протоколу про порушення правил дорожнього руху і про водіння автомобіля в стані алкогольного сп`яніння, що й було зроблено. Крім того, на місце викликали слідчо-оперативну групу Подільського райвідділу міліції, яка зафіксувала факт наявності пістолета, встановила особу судді Оберемко і вилучила записи відеокамер в якості підтвердження факту погрози вбивством працівникам міліції при виконанні ними службових обставин”, – пише він.

Також за фактом погроз застрелити співробітника міліції, Геращенко звернувся до генпрокурора Віктора Шокіна з вимогою розпочати кримінальне провадження щодо судді Макарівського районного суду Київської області, Оберемка Владислава Олександровича, 1982 року народження, за статтею 345 КК – “Загроза застосування насильства або насильство проти співробітника правоохоронного органу”.

“Цьому не перешкодять крики судді під відеозапис, що нібито, підкреслюю – нібито, його друг – це прокурор Києва Юлдашев і він помножить на нуль всіх співробітників міліції, які зважилися зазіхнути на святе! На право судді безкарно їздити п`яним за кермом”, – зазначає нардеп.

Також співробітників ДАІ, які брали участь у гонитві за п`яним суддею і затримали його, буде представлено до нагород Міністра МВС.

Відео: Alex Elk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *