ОСТАННІ НОВИНИ

Директор «Стрийського вагоноремонтного заводу» змушує працівників підтримувати його в суді

|

Очільник ДП «Стрийський вагоноремонтний завод» (ВРЗ) Анатолій Алєксєєнко тисне на своїх працівників та змушує їх відстоювати інтереси керівництва у Стрийському міськрайонному суді. Власне, там до учорашнього дня тривав розгляд справи про неправомірні дії того ж таки директора. Проте під крики та погрози робітників заводу суддя не спромігся прийняти об’єктивне рішення. Про це заявив представник позивача в суді Ярослав Мандрук.

«На жаль, на працівників суду чинився тиск з боку робітників заводу, з боку керівництва ВРЗ, з метою недопущення відкритого, неупередженого розгляду справи. Люди, які були присутні, відкрито кричали: «Нехай суддя тільки спробує прийняти рішення не таке як треба»! Суд на нашу думку, вчинив упереджено, піддавшись на провокацію. Проте ми будемо готувати апеляційну скаргу, будемо сподіватися, що представники львівської феміди більш детально вникнуть в справу і приймуть законне рішення на підставі чинного законодавства», – наголосив правозахисник.

Конфлікт між директором А. Алєксєєнком та його заступником В. Конопадою назрів тоді, коли той не захотів «співпрацювати» з начальством. «Є інформація про порушення законодавства та зловживання посадовим становищем керівництвом заводу, яка неодноразово оприлюднювалася засобами масової інформації. У цих статтях стверджується про багатомільйонні збитки, завдані заводу протиправними діями керівництва», –  зазначає юрист. Як наслідок  «Стрийський вагоноремонтний завод» терпить збитки на сотні тисяч гривень, відповідно роботу на підприємстві скорочено до 4 днів на тиждень.

Так, каже Ярослав Мандрук, йому як представнику інтересів звільненого, працівники ВРЗ неодноразово скаржились на Анатолія Алєксєєнка. «Є ціла низка листів, де вони, правда не вказуючи своїх імен, розповідають про таємні оборудки керівництва та його тиск на працівників через от це судове слухання. Мені відомо, що 2.02. 14 р. в 11:20 було проведено збори серед працівників і з їх слів директор підприємства відкрито наказував йти в суд та вплинути на його перебіг. Свої прізвища люди не згадують, мотивуючи це тим, що зі сторони  А. Алєксєєнка чиниться тиск на тих, хто відмовляється його підтримати» – зазначив Я. Мандрук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *