ОСТАННІ НОВИНИ

З`явилися моторошні фото з місця ДТП, у якій загинув Скрябін

|

У ЗМІ з’явилися моторошні фото з місця дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинув лідер групи «Скрябін» Андрій Кузьменко, пише ТСН.

Легковик музиканта врізався у молоковоз. Удар був такої сили, що цистерну винесло у кювет, а автомобіль співака сильно постраждав.

 

У ДАІ заявили, що Кузьма був за кермом автомобіля Toyota, який зіткнувся з молоковозом. Лідер «Скрябіна» загинув на місці аварії. Пасажирку, яка була в автомобілі разом зі співаком, доправили до міської лікарні №2 у Кривому Розі. Постраждала і пасажирка молоковозу. Натомість водій цистерни меддопомоги не потребував.

 

«Пасажирка співака доставлена до міської лікарні № 2, а пасажирка молоковоза була доставлена у міську лікарню № 9. Водій молоковозу меддопомоги не потребував», – повідомили у ДАІ. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини трагічної аварії.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 2 лютого, в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині загинув відомий український співак, лідер групи «Скрябін» Андрій Кузьменко. Як відомо, Toyota Кузьми зіткнулася з вантажівкою, що перевозила молоко.


Фото: ТСН 
Відео: 1krTV 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *