ОСТАННІ НОВИНИ

Майданівців Нігояна і Жизневського вбила не міліція

|

Як заявив перший заступник начальника слідчого ГУ МВС Віталій Сакал, Нігояна вбили пострілом з мисливської рушниці – 2 постріли в груди і один в голову, а Жизневського – з рушниці, кулею в серце, передає УНІАН з посиланням на “Сегодня”.

За словами Сакала, на озброєнні міліції такої техніки немає.

“Слідство розглядає в числі інших версій, також вбивство з метою спровокувати ескалацію конфлікту і виправдати використання зброї мітингувальниками. Підтвердженням служать численні матеріали з відкритих джерел, де зафіксовані люди з вогнепальною зброєю”, – сказав Сакал.

Також, за його словами, встановлено, що тіла вбитих переміщали, а свідків вбивства так і не виявили.

Нагадаємо, рік тому, 22 січня, на вулиці Грушевського загинули перші активісти Революції Гідності – Михайло Жизневський, Сергій Нігоян і Роман Сеник. Вони загинули від вогнепальних поранень. 21 січня був викрадений Юрій Вербицький, його тіло було виявлене в лісі біля Києва зі слідами катувань.

Наразі за вбивства, поранення або інші насильницькі дії проти учасників масових акцій протесту на Майдані Незалежності взимку 2013-2014 років до кримінальної відповідальності не притягнута жодна посадова особа, правоохоронець або боєць силового спецпідрозділу.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *