ОСТАННІ НОВИНИ

Ми можемо розгорнути зброю в інший бік, - козачий терорист (відео)

|

Так званий лідер «першого козачого полку» (Первомайськ, Кіровськ, Стаханов) Павло Дрьомов з “комендантом” міста Первомайська Євгеном Іщенком розкритикували ватажків терористичної організації “ЛНР” у зраді та пригрозили розгорнути проти них зброю

Про це вони заявили в інтерв`ю російському телеканалу, повідомляє “Інформатор“, передає Еспресо.TV.

За словами Іщенка, “козаки” Первомайська, Кіровська та Стаханова (так званий “перший козачий полк”) не отримують зарплату.

“У Луганську солдати зарплату отримують, а ми ні. А адже ми охороняємо ЛНР. Якби не ми, то можливо і Луганська вже б не було”, – обурюється “народний мер”.

Він заявив, що за 5 місяців боїв у районі Первомайська місту дісталося 10 000 пакетів продуктових наборів, привезених у численних гуманітарних конвоях з Росії.

“За 6 місяців республікою для міст (Кіровська, Стаханова та Первомайська, – Ред.) виділено300 літрівбензину на “швидкі” і 300 на освіту. Все”, – продовжив лідер стахановських бойовиків і “командувач” “першим козацьким полком” Павло Дрьомов.
“Ми піднімалися за правду, а не за те, щоб деякі пани торгували гуманітаркою”, – зазначив він.

“Ми можемо розгорнути зброю в інший бік, можемо це зробити. Але тоді спекотно стане всім, хто вже нагрів свої ж..и”, – закінчив Іщенко.

 

Відео: INFO LUGANSK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *