ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи запропонували військовим на 32-му блокпості відступити до опівночі (відео)

|

Українських військових, які утримують 32-й блокпост біля села Смілого на Луганщині, бойовики обіцяють випустити із оточення, з технікою та припасами, якщо вони залишать позиції до опівночі. Про це повідомляє кореспондент Громадського.ТБ Настя Станко, яка сьогодні побувала на блокпосту.

За словами військових, командування не дає жодних конкретних наказів – ані атакувати, ані відступати. Єдиний наказ, який наразі мають гвардійці – «триматися».

«Триматися» військовим пропонують за допомогою води та макаронів, які бойовики пропустили вперше за два тижні. Однак і цю передачу ретельно перевірили, забрали всі «передачки», дозволили провезти тільки 5 пачок цигарок на людину та декілька бутлів води.

Окрім води, військовим сьогодні дозволили забрати тіла загиблих побратимів. Як повідомляє Настя Станко, з поля бою вдалося забрати тіла 4 загиблих. З них – троє айдарівців та один із командирів Національної гвардії, який загинув минулої неділі.

Прориватися із оточення українські військові самостійно не можуть. Як повідомляє Настя Станко, зараз у Смілому розміщена важка техніка бойовиків, зокрема «Гради». Разом із сепаратистами там стоять військові 34-го псковського полку, сьогодні вночі прийшло підкріплення чеченців, сербів та Донських казаків. Поле навколо блокпосту також заміноване. При цьому українських військових на блокпосту – 110 бійців.
 

Відео: Громадське Телебачення 

Фото: lugradar.ne 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *