ОСТАННІ НОВИНИ

Вранці бойовики поновили обстріли Донецького аеропорту

|

Передмістя Донецька та Маріуполя залишаються найгарячішими точками Сходу. Із самого ранку в Донецьку чути залпи важкої зброї, вибухи та стрілянина доносяться з боку аеропорта, а минулого вечора бойовики били з танків в напрямку Маріуполя, йдеться в сюжеті ТСН.

За словами українських військових, сьогодні вночі їх штурмували одразу з двох боків – з південного та східного напрямків, проте атаки вони відбили.  Тим часом, ватажок банди, яка обстрілює позиції українських десантників на летовищі, запевняє, що наземну частину аеропорту вони вже відвоювали, але українські силовики стверджують – підземні сховища дозволяють повністю контролювати ситуацію на поверхні. 

Досі в шоці після вечірнього обстрілу жителі мікрорайона “Гладковка” у Донецьку. Напередодні ввечері терористи його  обстріляли з установки “Ураган”. Зруйновано багато будинків, кілька  після обстрілу згоріли. Загинули двоє мирних жителів, ще восьмеро дістали важкі поранення.

Тривожна інформація й з південного фронту. Пізно ввечері бойовики, які останній тиждень мобілізували там сили,  почали пристрілюватися – били з танків у напрямку Маріуполя. Наслідки поки невідомі. Раніше повідомлялося, що біля Маріуполя скупчилася російська армія, а бойовики обстріляли український прикордонний катер.

Фото: elise.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *