ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівець відновив належне електропостачання частині львів’ян

|

Завдяки свободівцю Василю Горону на вулицях Зелена, Свидницького, Радість та Вигін відновлено належне електропостачання. Про це львівському порталу повідомили у Прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Впродовж десяти років мешканці вулиць Зелена, Свидницького, Радість та Вигін потерпали від неякісного постачання електроенергії. Тільки після безпосереднього втручання депутата чиновників змусили вирішити цю проблему.

За словами депутата Львівської міської ради Василя Горона, мешканці скаржилися, що без додаткового стабілізатора напруги не працювали побутові електроприлади: пральні машини, мікрохвильові печі, телевізор та комп’ютер, а пізно ввечері електролампочки заледве жевріли. На всі звернення до РЕМу та «Обленерго» містяни отримували відповідь що лінія стара, а коштів на модернізацію немає, закликали до економії електроенергії, обмеження споживання тощо.

«Після дзвінків на гарячу лінію міста, коли приїздили чиновники з мерії «спеціалісти» з РЕМу, щоби показати безпідставність законних вимог про якісне постачання електроенергії, штучно підіймали напругу до 240-250 вольт. Впродовж цього часу з ладу виходили електроприлади, а через годину в мережі знову було 150-160 вольт», – повідомив Василь Горон.

За словами депутата, тільки після його особистого наполягання і втручання чиновники знайшли фінансові і технічні можливості розділення існуючої лінії на дві окремі, на виготовлення технічної документації та на придбання необхідних матеріалів та їх монтаж.

Фото: Михайло Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *