ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні ювілей "яєчного замаху" на Януковича

|

24 вересня 2004 року під час президентської виборчої кампанії в Івано-Франківську було вчинено «яєчний замах» на тодішнього прем’єр-міністра Віктора Януковича. Сьогодні – 10-та річниця того славнозвісного «терористичного акту». Про це інформує кореспондент Львівського  порталу.

Тоді під час зустрічі зі студентами в прем’єр-міністра Віктора Януковича поцілили яйцем. Віктор Федорович опустив очі на піджак, схопився за груди і впав. Охорона кинулася вивозити його геть. Потім його шпиталізували.

Метання яйцем – справа рук студента Прикарпатського університету Дмитра Романюка. Ця звістка миттю поширилася по всій Україні. Відео потрапило в Інтернет. Відтак про Івано-Франківськ дізнався чи не увесь світ.

Інцидент одразу ж почав обростати різноманітними подробицями. Янукович нібито опинився у реанімації, ледь не зазнавши “патологічних змін”. Губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк заявляв, що у прем`єра кинули два камені, Ганна Герман говорила про важкий тупий предмет, а тодішній радник Януковича Тарас Чорновіл – про камінь і яйце.

Відео: 5 канал .

Фото: intvua.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *