ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі терористи почали боротьбу за владу і вбивають одні одних - РНБО

|

На Донбасі збільшується кількість сутичок із застосуванням зброї між різними формуваннями бойовиків у боротьбі за майно та владу. Про це повідомляє УП з посиланням на  інформаційно-аналітичний центр РНБО.

“На тимчасово контрольованих терористами територіях відмічено збільшення кількості сутичок між різними бандформуваннями”, – сказано в повідомленні.

Так, в Антрациті Луганської області бойовики поставили т. з. “комендантом” міста колишнього дільничного інспектора Антрацитівської міліції, а в цей же час представники так званих “козачих” бандформувань намагаються встановити власний контроль над містом, застосовуючи зброю.

А у м. Красний Луч у Луганській області представники терористичної організації “ЛНР” незаконно “змінили” генерального директора компанії “Донбасантрацит”, поставивши замість попереднього – “козачого отамана одного з лідерів терористичних угруповань, що також викликає обурення керівників інших бандитських угруповань”, повідомляють у РНБО.

“У Донецьку вчора (23 вересня) відбулось збройне зіткнення між бойовиками незаконних збройних формувань “Оплот” та “Кальміус”. Під час перестрілки було вбито 5 терористів із угрупування “Кальміус”, – сказано в повідомленні.

“Зважаючи на те, що у самому Луганську терористи вже захоплюють елітне житло – йдеться про звичайнісіньке мародерство, боротьбу за “ласі шматки” та розширення сфер впливу, що є невід’ємною рисою кожного бандитського угрупування та виключає будь-який політичний контекст”, – заявляє інформаційно-аналітичний центр.

Фото:  onpress.info 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *