ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура досі шукає свідків загибелі Сашка Білого

|

Прокуратура розшукує очевидців загибелі члена “Правого сектора” Олександра Музичка

Про це у вівторок повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Зазначається, що слідчою групою Генеральної прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом смерті Олександра Музичка.

Очевидців та осіб, яким відомо про обставини вказаної події, просять звернутися до слідчого відділу прокуратури Рівненської області за наступною адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня, 73, каб. 404, тел. 22-22-77.

“Будь-яка інформація є важливою для повного та всебічного встановлення обставин кримінального правопорушення та прийняття законного рішення у кримінальному провадженні”, – зазначають у прокуратурі.

Як відомо, член “Правого сектора” Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був убитий в ніч на 25 березня на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у розшуку. Згідно з першою версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл.

Потім у міліції заявили, що Музичко застрелився.

У “Правому секторі” заявляли, що міліціонери навмисно вбили Музичка.

Генеральна прокуратура відзначала, що в матеріалах кримінального провадження відсутні показання свідків щодо замовного характеру вбивства активіста партії “Правий сектор”.

 

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *