ОСТАННІ НОВИНИ

Виборчі технології: львів’яни масово реєструються кандидатами в депутати на Луганщині

|

У мажоритарних округах Луганської області масово реєструються кандидатами у народні депутати мешканці Львова та області. Усі вони зареєстровані як само висуванці, а в одному із округів взагалі балотуються лише львів’яни, пише zaxid.net

Станом на ранок 19 вересня у виборчому окрузі №106 з центром у Сєвєродонецьку ЦВК зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати, причому семеро з них є мешканцями Львівщини.

Серед них шестеро львів’ян: двоє безробітних – 22-річний Олег Бугаєнко і 23-річна Анастасія Половнікова,  21-річний охоронець супермаркету «Арсен» Володимир Дух, 26-річний менеджер ТОВ «Галінсервіс» Лев Міллер, 44-річний Анатолій Мачужак (ФОП, фізична особа – підприємець) і 60-річна пенсіонерка Ніна Вербова.

У цьому ж окрузі, що розташований на території значною мірою контрольованій терористами з угрупування «ЛНР», зареєструвався 23-річний Захар Янчук, водій-експедитор ТОВ «ЛПК», який народився і живе в смт Івано-Франкове Яворівського району Львівської області, а також 29-річна безробітна Наталія Ворончихіна, уродженка Стрия, яка зараз мешкає у Києві.

У виборчому окрузі №112 (Рубіжне) взагалі усі п’ятеро із зареєстрованих наразі кандидатів у депутати – львів’яни:  31-річний безробітний Михайло Малюга, 30-річна безробітна Мар’яна Марухняк, 32-річний Кирило Пелішенко (ФОП), 25-річний Тарас Чаус (ФОП)  і 24-річний директор ТЕК «Європа – транс ЛТД» Микола Тасюк.

У 110-му окрузі (Алчевськ) зареєстрований поки один кандидат, теж львів’янин – 43-річний столяр з лісотехнічного університету Іван Гаврилів. Така ж ситуація і у 107-му окрузі (Лисичанськ), там теж один кандидат – 31-річна Марія Янчук, виконавчий директор ПП «Туристична фірма “Всесвіт-тур”» з смт Івано-Франкове Яворівського району Львівської області.

У 108-му окрузі (Красний Луч) зареєстровані двоє кандидатів, один з них – 28-річний викладач Львівського інституту економіки і туризму Микола Солод.

У 113-му окрузі (Сватове) зареєстровано чотирьох кандидатів, в тому числі і 48-річного незалежного судового експерта Володимира Вербова зі Львова.

Варто зазначити, що виборче законодавство не забороняє балотуватися у будь-якому окрузі країни, незалежно від місця проживання, однак у сусідній Донецькій області, де також тривають воєнні дії, ми не виявили жодного кандидата у депутати з львівською реєстрацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *