ОСТАННІ НОВИНИ

Такого в Раді ще не було. Янукович відпочиває – Гриценко

|

Голосування за законопроект, який надає Донецькій та Луганській областям спеціальний статус, відбувалося у надзвичайно закритому режимі. Ходу голосування не висвітлювало навіть табло у сесійному залі. Про це на сторінці у facebook повідомляє лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

«Голосування за путінський проект “спеціального статусу”, за наполяганням Порошенка і Турчинова, відбулося у закритому режимі. Безпрецедентно закритому, небаченому раніше режимі. Під час голосування табло було мертвим, ніхто з депутатів не міг бачити, хто і як голосує. Лише наприкінці висвітилася цифра 277 – і Турчинов оголосив: закон прийнято. На всіх попередніх закритих засіданнях табло показувало хід голосування. Результати на сайті не оприлюднювалися, але депутати все бачили. Такого закритого голосування в парламенті не було. Ніколи. Янукович відпочиває…», – написав А.Гриценко.

Варто зазначити, що станом на 17.00 год. на офіційному сайті Верховної Ради немає даних щодо голосування за законопроект про спеціальний статус Донбасу.

Фото: www.visti.ks.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *