ОСТАННІ НОВИНИ

Місія ОБСЄ стала свідками обстрілу та вбивств у Донецьку

|

Внаслідок обстрілу, що стався вдень 14 вересня в районі Путиловського ринку в Київському районі Донецька, є жертви. Про це інформує спеціальна моніторингова місія ОБСЄ, члени якої прибули на місце події близько 15:00, передає Радіо Свобода.

«Дим ішов з однієї із будівель, на місці події працювала пожежна команда. Представники так званої «Донецької народної республіки», присутні на місці, повідомили, що загалом у результаті інциденту загинули четверо людей. На відстані близько 20 метрів від своєї позиції, команда спеціальної моніторингової місії могла побачити тіло жінки, яке лежало на вулиці», – інформують в ОБСЄ.

Невдовзі в районі перебування спостерігачів почався обстріл, чотири вибухи сталися приблизно за 200 метрів від представників ОБСЄ. Команда спеціальної моніторингової місії переїхала приблизно за кілометр від інцеденту.

«Близько 10 хвилин по тому інший мінометний снаряд вибухнув на відстані близько 100 метрів від позиції представників місії. Команда негайно залишила цей район», – ідеться у звіті.

Про критичне становище в Донецьку внаслідок потужних обстрілів увечері 14 вересня також інформує сайт міського голови і міської ради обласного центру.

Джерело фото: Радіо Свобода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *