Галичан запрошують до конкурсу проектів «Сильна Громада»

|

Українська Галицька Асамблея розпочинає нову програму «Сильна Громада» та запрошує громади брати участь у конкурсі проектів. В рамках програми громади Галичини мають можливість отримати мікрогрант на вирішення своїх проблем у сфері екології, місцевого туризму, енергозбереження, благоустрою територій та розвитку молодіжних ініціатив, інформують організатори.

«Великі зміни в державі не можливо зробити без змін в громадах. Саме в селах і містах потрібно зосередити основну увагу і допомагати ініціативним людям творити зміни навколо себе. Прибрана вулиця чи відремонтована лавочка в парку насправді має важливе значення, оскільки міняє споживацьку свідомість населення і відроджує ініціативність і віру у власні сили. Ми віримо, що участь у програмі «Сильна Громада» дасть поштовх до позитивних змін в містах і селах Галичини», – розповідає Іван Спринь, координатор програми.

Учасниками програми можуть бути громадські організації, благодійні організації, органи самоорганізації населення, а також їхні коаліції, мережі, неформальні об’єднання та ініціативні групи мешканців Галичини (Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей).

Довідка:

З умовами конкурсу та вимогами до заявки можна ознайомитись тут

 Фото організаторів конкурсу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *